След като утвърждава позицията си на водещ играч на гръцкия пазар със солидно продуктово портфолио, компанията насочва дейността си и към международните пазари

5 години по-късно компанията постига значителен брой контакти по целия свят. Inventor се гордее със 150 активни международни клиенти в повече от 50 страни по света.

Непрекъснато нарастващите международни продажби накараха ръководството да създаде дъщерно дружество в Румъния. Партньорската компания е водеща за всички международни продажби не само на Балканите, но също и в много страни по света.

В Китай е създаден филиал на Inventor, за да се подпомогне отблизо наблюдението на производството и глобалното разпространение на продуктите на Inventor. Тази стъпка предлага на Inventor неограничени възможности за разширяване и позволява отлична организация на международните продажби.

Създадени от най-големите производители на климатици в световен мащаб, устройствата Inventor се радват на солидна репутация , изключително качество и производителност.